Hoppa över navigeringen, gå direkt till innehåll.
Start /

Ny hemsida - så här hittar du!

Du har nu kommit till den nya hemsidan för sjukresor. Hemsidan ser annorlunda ut och är nu mer användarvänlig och lättnavigerad för dig. Det ska vara enkelt att hitta den information som du behöver för att kunna bevilja sjukresor till era patienter på ett korrekt sätt.

En av de större förändringarna är att menyraden ovan är uppbyggd efter den information som du kan behöva. Där hittar du viktig information och regler om sjukresor, olika typer av tillståndsformulär, information om hur du beställer en resa och utbildningsinformation. Här hittar du också våra kontaktuppgifter. Puffarna (rutorna med bilder på startsidan) kan du även klicka på för att komma till platser på sidan.  Nytt för denna sida är Frågor & svar, där har vi samlat de vanligaste frågorna från er i vården med kortfattade svar.

Hur kommer jag åt sjukresesystemet på nya hemsidan?

Klicka på ikonen Logga in i det övre högra hörnet (se bild nedan). Ett nytt fönster öppnas och där loggar du in med dina användaruppgifter. Du har samma inloggningsuppgifter som tidigare till sjukresesystemet.

Startsida på Sjukreseguiden